Team

jeanette computer

Jeanette Klijn Velderman

Huisarts

Mijn naam is Jeanette Klijn Velderman, Cosmetisch Huisarts sinds 2012. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (AMC) en nadien heb ik me gespecialiseerd tot huisarts aan de universiteit in Nijmegen (Radboud). Tussen 2006 en 1 Januari 2024 had ik mijn eigen dorpspraktijk midden in de gemeente Brummen en sinds 2017 was ik geassocieerd met mijn collega huisarts dr. M. Kock. Samen runden we Huisartsenpraktijk de Zegerij.

Vanaf 2012 ben ik verschillende opleidingen gaan volgen betreffende kleine chirurgie en cosmetische behandelingen. Na diverse jaren onder de vleugels van de Huisartskliniek te hebben gewerkt, ben ik in 2020 gestart met mijn eigen kliniek: Klijnveldermankliniek.

Met veel plezier doe ik hier diverse kleine chirurgische ingrepen met als voornaamste ingreep de bovenooglidcorrectie. Daarnaast diverse cosmetische behandelingen, zoals botox en fillers.

Naast mijn werk in de kliniek en de prakijk, heb ik diverse nevenactiviteiten:

Lid van de NHG (Nederlandse huisarts genootschap)
Bestuurslid van de NVCH (Nederlandse vereniging van cosmetisch huisartsen)
Lid van het crisisteam HRZU

 

Huisarts opleider: Ik begeleid een jaar lang een huisarts in opleiding die verbonden is aan de Universiteit van Nijmegen. Inmiddels leid ik de 6e HAIO op dit jaar.

Vaste huisarts bij Radio Gelderland, in het lunchprogramma van Irene. Regelmatig bespreken we daar kort een actueel onderwerp betreffende onze gezondheid.